Google suite en office365

  • De Google G Suite en Office 365 bieden tal van applicaties waarmee de scholen hun werking kunnen digitaliseren. Wij vinden het onze verantwoordelijkheid om integratie te voorzien zodat de scholen deze platformen op een optimale manier kunnen benutten. Er zijn dan ook synchronisaties voorzien om de nodige administratieve gegevens vanuit Wis@d in G Suite en O365 te krijgen.
  • Aangezien de administratieve informatie in G Suite en O365 altijd up to date is dankzij de synchronisaties, zullen altijd de correcte geadresseerden worden gemaild wanneer je de ouders van één, meerdere of alle klassen wil bereiken. Daarnaast kunnen personeelsleden intern communiceren via verscheidene applicaties om interne samenwerking te bevorderen. Klassen kunnen ook in een virtuele klas worden geplaatst via Google Classroom en Microsoft Teams.
De synchronisatie tussen Wisa en G Suite is mogelijk gemaakt door Fourcast for education. Fourcast voor education ondersteunt scholen bij het digitaliseren van de klaspraktijken.