Leersteuncentra

Ben je een leersteuncentrum? Heb je nog geen softwarepakket? Lees dan hier wat Wisa voor u kan doen.

Personeelsadministratie in Wisa

Wisa werkt al 25 jaar samen met scholen voor hun administratie op punt te houden. Dit voor zowel leerlingen als personeel. Doorheen de jaren ontwikkelt Wisa mee in de evolutie van het onderwijs. Daarom wordt er ingezet op zowel op correcte gegevens doorsturen naar het departement als extra tools om de administratie gemakkelijker en eenvoudiger te maken.

Voor de personeelsadministratie scoort Wisa een AAA score (zie departement van onderwijs) en zitten we in de hoogste categorie qua totaal verzonden berichten.

Binnenkort starten we met de uitrol van het digitaal ondertekenen van documenten voor personeelszendingen zodat papierwerk verleden tijd wordt.

 

Ons aanbod

Wanneer je start met Wisa, wordt er voor uw centrum een databank aangemaakt. In deze databank zal uw centrum toegevoegd worden zodat je de personeelsgegevens kunt toevoegen.

De databank wordt op onze servers geplaatst zodat je geen zorgen hoeft te maken over back-ups / server-updates / logs.

Wij helpen je ook graag met het opstarten door een gratis opleiding aan te bieden. Daarna worden jaarlijks 2 opleidingsperiodes voorzien in bepaalde regio’s over verschillende onderwerpen.  Hier kan je je gratis inschrijven voor een groepsopleiding. Wens je liever een opleiding specifiek aan uw wensen, dan kan dit ook geregeld worden (betalend).

Een helpdesk die telefonisch en per e-mail bereikbaar is tijdens de schooluren (maandag – vrijdag 09:00 – 17:00), maar ook tijdens de vakantieperiodes.

We zorgen dat je klaar bent voor het nieuwe schooljaar 2023.

 

Interesse?

Is bovenstaande interessant voor jouw leercentrum en wil je graag meer informatie?

Neem dan contact op met Dirk Fannes

Share this article:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp